Werkvoorbereider/ Calculator Groen

Klopt jouw hart sneller van het groen in de buitenruimte, heb je ervaring als Werkvoorbereider/ Calculator of ben je juist een starter en wil jij jezelf ontwikkelen binnen een ontwikkel- en werkbedrijf en wil jij een steentje bijdrage aan een mooie en schone leefomgeving in regio Tilburg? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn ter versterking van onze organisatie op zoek naar een:

Werkvoorbereider/ Calculator Groen

(m/v, 28-36 uur)

Wie zijn wij?

De Diamant-groep is een dynamisch ontwikkel- en werkbedrijf met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief te laten deelnemen in de maatschappij. We zijn er trots op dat ruim 2.000 medewerkers bij of via de Diamant-groep werken op basis van beschut werken, detachering, begeleid werken of in het kader van de Participatiewet. Zij werken zowel via detacheringen bij reguliere bedrijven als via één van onze werkbedrijven.

Wat doen we bij Groen Xtra?

Groen Xtra is één van de werkbedrijven van de Diamant-groep. Wij voeren het beheer en onderhoud van de openbare ruimte uit in Tilburg en omliggende gemeenten. We hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers en het leveren van maatwerk voert bij ons de boventoon.

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider/ Calculator bij Groen Xtra, ben je samen met een collega bezig met het beoordelen van projecten zowel op financieel gebied als (vak)inhoudelijk. Je geeft hierover advies aan de projectleider en/of klanten. Daarnaast ben je het rekenwonder dat naar aanleiding van de wensen van de klant calculaties maakt, een werkplan opstelt en dit verwerkt in offertes. Je hebt regelmatig contact met de projectleider, klanten en leveranciers en jij zorgt ervoor dat je komt met de beste oplossingen. Jij bewaakt namelijk het totale proces van aanvraag tot uitvoering. Je verwerkt dit alles in verschillende digitale systemen.

Wat we vragen

  • Kennis van Flora en Fauna en een ecologische leefomgeving
  • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Digitaal vaardig om met verschillende systemen te werken o.a. ons calculatiepakket GroenVision, Navision, Microsoft Office 365 en nog veel meer andere applicaties
  • Een enthousiaste persoonlijkheid die weet van aanpakken en zorgvuldig te werk gaat. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in een team kan werken.

Wat wij bieden

  • Het salaris zal afhankelijk van kennis en ervaring worden ingeschaald conform cao gemeenten (schaal 8)
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris conform cao gemeenten en een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit percentage van je maandinkomen mag je naar wens laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Ook kun je het laten omzetten in fiscaal aantrekkelijke doelen zoals de deelname aan het fietsplan.
  • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden
  • Er wordt gestart met een tijdelijke dienstverband van één jaar met de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband
  • En bovenal een leuke functie, in een “groene” werkomgeving waar je mag samenwerken met een gezellig team!

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de functie of onze organisatie, neem dan contact op met onze projectleider: Bas van de Kamp / 06 55 81 25 34 of kijk op: www.groenxtra.nl en www.diamant-groep.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ontvangen wij graag uiterlijk 21 april 2023 je reactie per mail naar Werkenbijgroenxtra@diamant-groep.nl

Ontwerp en realisatie B-more design
in samenwerking met Schmeits websolutions