Meewerkend Voorman/-vrouw Groen

De Diamant-groep is het sociale leerwerkbedrijf van de regio waar veel mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Haar missie is een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet.  Sinds jaren voert Groen Xtra – één van de werkbedrijven van de Diamant-groep – het beheer en onderhoud van de openbare ruimte uit voor Tilburg en omliggende gemeenten.

Klopt jouw hart sneller van het groen in de buitenruimte, heb je ervaring met het aansturen en begeleiden van medewerkers en zorg je graag samen met een gemotiveerd team van groenmedewerkers voor een mooie en schone leefomgeving in regio Tilburg? Dan zoeken wij jou! Groen Xtra is een professioneel marktgericht groenwerkbedrijf dat onderscheidend wil zijn in de beste totaaloplossing voor haar klanten en opdrachtgevers. Wij werken hoofdzakelijk voor gemeenten, waarvoor wij het totale integraal onderhoud verzorgen.

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Meewerkend Voorman/-vrouw Groen

(m/v, 36 uur)

Functie

Als voorman/vrouw stuur je een groep van medewerkers aan. Je werkt onder opdracht van de uitvoerder. Samen met je ploeg voer je alle voorkomende werkzaamheden uit, met name in de gemeentelijke openbare ruimte. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen volgens gebiedsgerichte onderhoudscontracten of integraal (beeld)bestek. Je verdeelt het werk, geeft instructies en zorgt ervoor dat de planning van de  werkzaamheden gehaald wordt. Uiteraard draag je zelf bij aan de uitvoering van de werkzaamheden waarbij je continu aandacht hebt voor veiligheid, kwaliteit en milieu.

Wat we vragen

  • Een afgeronde groenopleiding VMBO.
  • In het bezit van rijbewijs B.
  • Ervaring in het aansturen en begeleiden van medewerkers bij een groenbedrijf.
  • Affiniteit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij je vooral kijkt naar mogelijkheden.
  • Ervaring in het bedienen van diverse machines en gereedschappen
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden

  • Zelfstandige en uitdagende functie in een op de toekomst gerichte organisatie.
  • Het salaris zal afhankelijk van kennis en ervaring worden ingeschaald conform Cao gemeenten (schaal 5).
  • Individueel keuzebudget van 17,05 % (o.a. keuze extra inkomen, verlofdagen, pensioen).

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de functie of onze organisatie, neem dan contact op met één van onze projectleiders: Bas van de Kamp / 06 55 81 25 34 of kijk op: www.groenxtra.nl en www.diamant-groep.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ontvangen wij graag je reactie per mail naar Werkenbijgroenxtra@diamant-groep.nl.

Ontwerp en realisatie B-more design
in samenwerking met Schmeits websolutions