Groen Xtra adopteert wormenhotel

Groen Xtra adopteert wormenhotel

Een gezonde, vruchtbare bodem is de basis voor een gezonde leefomgeving. Stichting Op Groene Voet wil inspireren en laten zien hoe je daar zelf aan kan bijdragen door te composteren in eigen tuin, bedrijf of balkon. Daarom starten zij in 2023 met heuse wormenhotels welke geadopteerd kunnen worden.

Op het terrein van voormalig Ut Rooi Bietje zitten 17 ondernemers (inclusief Stichting op Groene Voet) met prachtige verhalen, ideeën en projecten om de wereld een stukje mooier en groener te maken. Omdat wij vanuit Groen Xtra ook graag stappen zetten om bij te dragen aan de duurzaamheidsgedachte, hebben wij een heus wormenwarenhuis geadopteerd.

Een wormenhotel wordt in de tuin van Un bietje Groen geplaatst inclusief wormenfamilie. Met het groenafval uit de tuin en moestuin wordt het wormenhotel gevoed waarmee er uiteindelijk compost komt. Hoe mooi is dat! 

Wil jij ook bijdragen aan een gezonde bodem en duurzaamheid? Kijk dan op Adopteer een wormenfamilie! - st. Op Groene Voet en adopteer net zoals Groen Xtra ook een wormenhotel. 

Ontwerp en realisatie B-more design
in samenwerking met Schmeits websolutions