Wil je een actie met anderen organiseren?

Veel Tilburgers zijn aanpakkers, doeners en betrokken bij hun stad. Overal zijn initiatieven van burgers, bedrijven en instellingen om gezamenlijk actie te ondernemen tegen zwerfafval. Want samen zwerfafval opruimen is nog effectiever én gezelliger.

Wil jij ook een actie met een groep organiseren in gemeente Tilburg? Je kunt aanhaken bij landelijke initiatieven zoals NL DOET, Landelijke Opschoondag of World Cleanup Day, maar ook zelf een actie met een groepje opzetten.

Vanuit Groen Xtra willen wij jullie actie graag faciliteren door het uitlenen van onze materialen en er zorg voor te dragen dat het door jullie verzamelde afval ook netjes opgehaald wordt.

Meld jouw actie aan via Afvalgrijpers aanvragen Tilburg.

Vermeld duidelijk het aantal mensen dat deelneemt aan de actie, de locatie waar jullie de zwerfafval actie gaan uitvoeren en de geplande datum van actie. De omgevingsmanagers van Groen Xtra zullen dan contact met je opnemen voor het maken van verdere afspraken. Samen maken we een vuist tegen zwerfafval!

Vanuit Groen Xtra hebben wij al vele mooie groepsinitiatieven om zwerfafval tegen te gaan mogen faciliteren. We zijn er trots op dat wij samen met onze medewerkers in het groen en deze Tilburgers een community vormen die een bijdrage leveren aan een schone stad. Want een schone stad, dat doe je gewoon samen!

contact opnemen

Ontwerp en realisatie B-more design
in samenwerking met Schmeits websolutions